"Providing Outstanding from the Inside services since 1999"

Our latest blog posts

 
06-04-2017

Projectmanagers, resourcemanagers en PMO collega's krijgen eindelijk een hulpmiddel dat zeer laagdrempelig is in gebruik en direct tijd bespaart bij periodieke rapportages.

PS+ gecombineerd met de kracht van Project Online is een direct te gebruiken PPM oplossing, volledig functioneel en zeer gebruikersvriendelijk.

PPM succes garanderen kan alleen als alle betrokken rollen direct voordeel ervaren. Met PS+ ontsluiten we direct eenvoudige navigatie, diverse logs, handige applicaties en kant en klare rapportages wat direct bijdraagt aan snelle adoptie!

Bekijk deze Webinar en ontdek hoe Odysseus, Project Online tot leven laat komen met PS+ op een zeer laagdrempelige manier.

 
 
28-10-2015

Topclubs in het betaalde voetbal trainen dagelijks met hetzelfde team dezelfde routines week in en uit. Waarom? Door herhaling van handelingen gaan deze gemakkelijker, sneller en met minder fouten. Wanneer we dan kijken naar productiefabrieken zien we werknemers aan de lopende band iedere dag eenzelfde handeling uitvoeren. Deze handeling is zo vaak herhaald dat ze meestal 2 tot 3 keer sneller zijn dan een nieuwe werknemer aan dezelfde lopende band.


 
28-10-2015

Geen resource planning problemen meer
Als we terugkijken op de afgelopen 15 jaar consultancy bij veel verschillende organisaties zien we veel worstelingen op het gebied van Resource Management. Deze worstelingen verschillen van het niet kunnen inschatten van de toekomstig benodigde FTE’s tot dusdanig complex ingerichte processen dat deze niet gevolgd worden.