"Providing Outstanding from the Inside services since 1999"

Our latest blog posts

 
09-04-2018

Onlangs heeft Microsoft een aantal opties rondom Agile werken toegevoegd aan Project Professional. In dit blog wordt de nieuwe functionaliteit toegelicht en uitgelegd. Ook bekijken we hoe deze functionaliteit in de praktijk kan worden ingezet. In een ander blog vergelijken we de nieuwe Agile opties van Project 2016 met de Edison Agile App, welke al langer onderdeel uitmaakt van Edison365 Projects en als add-on beschikbaar is voor Project Online gebruikers.

 
 
14-03-2018

Onlangs vroeg een klant aan me hoe de ‘Deliverables’ functionaliteit van Microsoft PPM (Project Online / Project Server) werkt. Een goede vraag, want hoe zat het ook al weer?

 


 
27-09-2017

We hebben het vroeger allemaal wel meegemaakt: je koopt een nieuwe telefoon en je wilt hem zo snel mogelijk gaan gebruiken. Alleen… je moest eerst alle instellingen controleren, je accounts en apps toevoegen en je adresboek kopiëren. Gelukkig heeft tegenwoordig ieder mobiel
besturingssysteem of fabrikant een prima back-up en installatie app waardoor dit een fluitje van een cent is geworden en je binnen een uur weer aan de slag kunt.